torstai 28. helmikuuta 2013

Tallilla taas :D

Tänään siis olin tallilla niinkuin aina torstaisin sekä sunnuntaisin.
  Olin Julian kanssa estevalmenuksessa ja Åsna oli taas todella hyvä, ainut mikä oli huono niin kentällä ei hirveän isoja pystynyt hyppäämään, mutta mentiinhän me sentään jotain seittämääkymppiä. Åsna oli alussa vähän laiska, mutta loppua kohden reipastui hyvin ja vaihtoi hyvin laukauksin esteiden päällä.
  Aluksi verkattiin puomeilla ja sitten pienillä ristikoilla ja sen jälkeen mentiin hieman korkeimpia, vaikka nekin oli vain 70 cm.
   Kuvia nyt ei ole, koska kukaan ei pystynyt nyt valitettavasti kuvaamaan meitä :/
  Äääh... Ärsyttää kun särkee jalat kun liikunnassa juostiin 6 kilsaa ja sitten viellä kun menin tallille niin oli estevalkka, muutta kyllä tässä pärjäillään. Yritän myös väsäillä uutta bannerini missä olisi sitten jotain hevosiinkin liittyvää kun tossa nykyisessä ei ole mitään heppoisin liittyvää.
    Kommailkaa tietty et onko nää postaukset tarpeeksi pitkii vai onko nää liian lyhyitä ja haluaisitteko  et olis joka tallipäivält kuvia tai video vai riittääkö viestit vai siten et välillä olis videoita ja välillä kuvia plus tekstiä. Mut kommatkaa ihmeessä jotta tiiän mitä tehä tästä eteenpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti