torstai 7. maaliskuuta 2013

TORSTAI!:D

Mooi taas pitkästä aikaa. En oo nyt ehtiny mitään hirveest postailla ku toi koulu vie sen verran aikaa ja sitku niit kokei on kans koko ajan ja niihin pitää sit lukee ni ei paljoon tänne ehi kirjottelee vaiks kuin haluis.
  Muttaa tänään olin tallilla ja olin juliankaa kuluvalmennukses ja Åsna kulki tosi hienosti vaiks sen selkä oli viel hiukan jäykkä, kun sunnuntaina Åsnalla oli jotain jäykkyyttä selässä niin en sitten sunnuntaina menny Åsnalla, ettei se selkä pahene. Mutta takaisin asiaan eli kouluvalmennuksessa Åsna meni taas todella hyvin ja kulki hyvin perään annossa, sekä kokosi itseään hyvin laukassa.
  Mentiin aluks ihan alkukäynnit ja sitten ravailtiin ja tehtiin pääty ympyröitä ja laukkailtiin sitten tehtiin pitkällä sivulla laukassa avoa ja sitten mentiin rata pituus suuntaan leikkaa ja siinä ekaksi pysähdys ja raviin ja pysähdys ja raviin ja pysähdys ja vaihettiin suuntaa sitten alettiin tekee niin että tultiin siihen käynnissä sitten pysähdys,raviin,laukkaan,raviin ja käyntiin ja vaihdettiin suuntaa, siinä Åsna meni hyvin nuo pysähdykset ja liikkeelle lähöt sekä muut. Tuon tehtävän jälkeen kevennettiin ponit ja samalla taivutettiin ne lopuksi hyvin ja sen jälkeen loppu käynnit. Nuo tehtävät tehtiin myös toiseen suuntaankin.
  Niinkun aijemmin sanoin niin Åsna meni todella hyvin ja olin taas ponskusta hyvin tyytyväinen :)
  Huomenna aattelin väsäillä jotain videoo jos aikaseks saan ja laitan sen sitten tännekkin tietty :D
Ps. Käytiin Julian kanssa Börjesissä ennen tallille menoa ja sieltä ostin simmoisen ihanan pinkki, kimalteisen raipan. Siitä lisään sitten huomenna kuvan tänne ;)
 Heippa siksi aikaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti