perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kirpputorilla käyntiä + eilinen ratsastus :D

Mooi, niinkun otsikosta voikin lukea niin olin siis tänään kirpputorilla ja eilen päätin, että vasta tänään tännekin kirjotan jotta saan samalla nää kirppis kama kuvat tänne tältä pädiltä kun vielläkään sitä aikaa ei ole sen miniläppärin muistin tyhjentämiseen niin en oo sitten pystyny ottaa järkkärillä kuvia. Mutta niistä kirppis kamoista kerran aina kuvien alle jos saan sen tehtyy tällä ipädillä.
     Sitten talli asioihin eli eilen en mennytkään Åsnalla koska sen omistaja sanoi että se on ollut tosi vikurilla päällä ja ratsuttaa sen tämän viikon ihan yksin, koska yrittää samalla opettaa ponille laukan vaihtoja.
Niin menin sitten Svartella ja hän oli ihana ratsastaa, koska hän kulki niin kuin halusikin ja ymmärsi todella hyvin kaikki ohjas avut, sekä pohje ja istunta avut ja kulki hienosti jalkoja nostellen peräänannossa laukassa, ravissa ja käynnissä.
   Svarten laukka oli todella liidokasta ja joutui itse myötäämään sen laukassa todella paljon, mutta ponilla oli todella pehmeät askeleet muuten.
 

  
 Ostin tommosen ihan uuden paidan sieltä kirppikseltä makso vaan 7 euroo ja toi on tommonen löysä neulepaita ja tossa viereisessä kuvassa näkyy toi kuvio tai toi väritys vähän paremmin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti