sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Hyppyjä

Moidomoido, tänään siis hyppäsin Åsnalla ja Åsnan selkä oli hyvässä kunnossa, joten päästiin hyppäämään pieniä kavaletteja, koska suurempia ei nyt viitsitty hypätä kun maa oli niin kova, että ei ponin jalat oikeen tykkää. Mutta mentii sitten jumppamsarjaa siinä ja yks härpäke estekkin rakanettiin (simmonen mis oli kolme auton rengasta ja kaks puomii sit ne auton renkaat oli siin maas ja puomit niitten pääl). Aluks Åsna ihmetteli et mikä ihme etste toi on, mutku annoin pojan kattella vähän lähempää niin uskaltautu hyppäämäänkin myöhemmin sen, vaikka kunnon ilmavaran otti, ettei vaan puomit pure.
    Sitten tänään ennen tallille menoa otin videopostauksen jonka laitan tänne tänään jos viellä ehdin kun kello on jo puol kakstoist yöl xd meni taas läksyjen kanssa hiukan aikaa, mutta jospa tää pädi olis kiltti ja antais laittaa sen videon tänne ettei taas tuu monen päivän kestoo ennenku näätte sen videon ja sit siin puhunki ihan eri päiväst mitä oikeest on.

1 kommentti:

  1. Taas sitte kestää pariki päivää ennenku saan sen videon pädiltä tänne blogiin kun tää pädi ei vaan suostu yhteis työhön munkaa ;(

    VastaaPoista